CCBella werkt met Kalahari Skincare

Kalahari is een exclusieve, eco vriendelijke collectie van skin- en bodycare opgericht door Carina Franck uit Zuid-Afrika. Zij was jarenlang het gezicht achter het eveneens prachtige huidverzorgingsmerk Nimue. Totdat ze enkele jaren geleden besloot het roer om te gooien. Back to nature, en nurture. Kalahari Lifestyle werd een aantal jaren geleden ontwikkeld na jarenlang onderzoek door een selectief deskundigenteam waaronder botanici en wetenschappers. Inmiddels heeft Kalahari al verschillende Awards gewonnen. Voor onder andere de serums en de moisturizers.

Waarom kiezen voor Kalahari? Omdat de ingrediënten van Kalahari tot in de diepste huidlagen kunnen komen op een cellulair niveau, om de functie ervan te optimaliseren. De producten bestaan uit geconcentreerde plantenextracten, fyto componenten en plantaardige oliën afkomstig van inheemse Afrikaanse planten. Wat wetenschappers nu pas hebben ontdekt, weten de mensen in Afrika al generaties lang.

Hoogwaardig natuurlijk producten gecombineerd met moderne lab ingrediënten die de huid herkent. Carina maakt nog altijd gebruik van haar jarenlange ervaring in deze industrie en op formuleringsniveau. Zij combineert het beste uit beide werelden om samen tot de beste, milde maar effectieve producten te komen.’

Zeer goede huidverbeterende stoffen die op milde wijze hun doel bereiken. Effectiviteit op een natuurlijke manier. Door zachtere formuleringen en natuurlijke stoffen te gebruiken, bereik je soms veel meer dan op de hardcore huidverbeteringsmanier met scherpe concentraties en veel zuren.’ Je huid is een canvas, daar moet je zo voorzichtig mogelijk mee omgaan’,.‘

Huidverbeteringsproducten


De waarde van Kalahari

  • Dierproefvrij
  • Huidverbetering en wellness
  • 100% natuurlijke Vitamine C behandeling (resultaat al na 1 behandeling zichtbaar)
  • Vrij van parabenen
  • Vrij van sulfaten, derivaten, propyleenglycol en formaldyhede
  • Ondersteuning van goede doelen/projecten en families in Afrika
  • Eco vriendelijk

Duurzaam en verantwoord

Met Kalahari Skincare verricht u zowel een goede daad voor uw huid en ook voor deze maatschappelijke en duurzame initiatieven. Door het aankopen van een Kalahari Skincare product, steunt u het Kalahari Food Programme. Dit initiatief verzorgd en ondersteund families kinderen. Kalahari support ook het Medical Outreach programma, wat gratis medische zorg biedt. Met Micro Business Development worden ook hun zelfontwikkeling en zakelijke vaardigheden bijgeleerd.


Lifestyle assortiment

In de salon heb ik een uitgebreid assortiment gezichts- en lichaamsrange, kaarsen en geuren. De producten zijn geschikt voor alle huidtypen, ook de meest gevoelige met rosacea en couperose. Wilt u advies over welke behandeling bij u past mag u altijd contact met mij opnemen. Ik bied behandelingen aan van ultra kalmerend en voedend tot diepe exfoliatie. Hiernaast ziet u de prijslijst van de gezichtsproducten die ik aanbied in de salon.

Ik wil vrouwen en mannen weer bewust maken van het belang van hun huid. In het leven van nu raken we soms vermoeid en krijgen we te maken met hoge stresslevels. Een behandeling met Kalahari geeft je ontspanning en het beste dat de natuur te bieden heeft. Resultaten die na één behandeling meteen zichtbaar kunnen zijn.

Ik heb al mogen kennis maken met dit mooie product. Ongelofelijk goede en mooie resultaten gezien. Ben jij net zo enthousiast geworden als ik. Blijf mij dan volgen en kom ook kennis maken met Kalahari.

Afspraak maken