Harsen

Met harsen ben je binnen no time van overtollige lichaams- en gezichtsharen af. De haartjes plus de wortel worden met harsen helemaal verwijderd. Na het harsen zal het ongeveer 3-8 weken duren voordat de haartjes weer zijn aangegroeid.

Voor de gezichtshuid gebruik ik een professionele milde wax van Mrs Highbrow. Deze milde heerlijk ruikende wax geeft als resultaat een weken lang gladde huid. Ik breng de milde wax aan met een spatel en er zijn geen strips nodig. Op grote oppervlakte bij de benen bijvoorbeeld werk ik wel met strips en een harsroller.

Harsen kan gecombineerd bij een andere behandeling.

Tarieven:

Harsen gezicht (keuze uit bovenlip, kin, wangen etc) vanaf € 7,50
Oksels € 15
Armen € 20
Onder en boven benen € 55
Onderbenen € 30
Bovenbenen € 30

Afspraak maken

Ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage is de meest bekende massage vorm en ondertussen al duizenden jaren oud. De basis van deze massage is lichaam en geest tot rust brengen.

Een ontspanningsmassage is in eerste instantie een zachte en rustige variant van de klassieke massage en bestemd voor diegenen die hun spieren en lichaam op een vriendelijke manier willen ontspannen. Hierbij kan ik altijd rekening houden met bepaalde lichaamsklachten en plekken waar meer druk wenselijk is. Een ontspannen lichaam zorgt tegelijk voor mentale ontspanning. Een regelmatige ontspanningsmassage werkt preventief omdat het lichaam deze ontspanning opslaat in het lichaamsgeheugen en hier steeds makkelijker aan kan refereren. Dit kan een herhaling van klachten voorkomen.

Waarom een ontspanning massage:

  • Jezelf rust gunnen, anti stress
  • Doorbloeding stimuleren en afvalstoffen afvoeren
  • Pijn en chronische pijn
  • Stijve en pijnlijke spieren
  • Alle soorten rugpijn
  • Nek- en schouderklachten
  • Hoofdpijn en migraine

Tijdens de massage maak ik gebruik van Kalahari Aromatic Relax Oil.

Tarief: v.a. € 32,50

Afspraak maken