CCBella, Leef op je mooist

Gun jij jezelf af en toe een zen moment? In het dagelijkse leven hebben we het allemaal erg druk. Een wereld waar we veel van ons zelf vragen en van ons gevraagd wordt. Jezelf wat gunnen door even een rust momentje/ beauty behandeling te nemen schiet er vaak bij in. Toch verdient ieder het goed voor zichzelf te zorgen en dat kan op verschillende manieren.

Vanaf een jonge leeftijd was ik al geïnspireerd door de beauty branche. Vanaf 2014 ben ik mijn passie gaan verwezenlijken. Ik heb verschillende opleidingen gevolgd binnen de beauty branche en ik blijf ook altijd bijleren. Bijscholing en up to date blijven vind ik belangrijk. Het doet mij goed als ik mensen blij zie worden met zichzelf of doordat ze even rust kunnen ervaren in mijn salon. Mooie punten van iemand accentueren en hulp bij huidverbetering en het behouden van een gezonde huid. Ik vind het fijn als ik daar een bijdrage bij kan leveren. En ik ook zo mijn hobby/werk kan uitvoeren.


Behandelingen

In de salon bieden wij verschillende behandelingen aan. Gezichtsbehandelingen en een heerlijke massage. Om even lekker te ontspannen en je huid (en jezelf) een mooie boost te geven. Wij bieden verschillende huidverbeterende behandeligen aan op gebied van : de-aging, pigment, acnee, huidproblemen alle huidtypes zijn welkom. Wimper en wenkbrauw behandelingen of een Elleebana Lash lift behandeling.Hiermee creëer ik een mooie natuurlijke of glamour look bij jou. Geen make-up tijd s'ochtends daardoor langer van je rust genieten. Opstaan en naar bed gaan met een mooie stralende look. Ook kan je bij ons in de salon terecht voor permanente make-up. Uitgevoerd door onze expert in permanente make-up Brigitte. Zij heeft al meer dan 6 jaar ervaring in het zetten van permanente make-up.

Alle informatie over de behandeling en de tarieven zijn terug te vinden op deze site. Zijn er nog vragen of wilt u een afspraak in plannen kunt u contact met mij opnemen of direct online boeken via onderstaande knop.


Certificaten