Claire Bergen

CCBella, Leef op je mooist

Gun jij jezelf af en toe een zen moment? In het dagelijkse leven hebben we het allemaal erg druk. Een wereld waar we veel van ons zelf vragen en van ons gevraagd wordt. Jezelf wat gunnen door even een rust momentje/ beauty behandeling te nemen schiet er vaak bij in. Toch verdient ieder het goed voor zichzelf te zorgen en dat kan op verschillende manieren.

Mijn naam is Claire en ik ben 35 jaar. Ik woon samen met mijn 2 Australian shepherds in Best. Vanaf een jonge leeftijd was ik al geïnspireerd door make-over programma’s en de mens. In 2014 ben ik mijn passie gaan verwezenlijken. Ik heb verschillende opleidingen gevolgd binnen de beauty en holistische branche en ik blijf ook altijd bijleren. Bijscholing en up to date blijven vind ik belangrijk. Zelf ben ik veel bezig met persoonlijke groei, inner beauty. En waar ik naar toe wil en ga werken is inner en outer beauty steeds meer te gaan verbinden in mijn salon. Het doet mij goed als ik mensen blij zie worden met zichzelf of doordat ze even rust kunnen ervaren in mijn salon. Ik focus mij op huidverbetering en advies voor het behouden van een gezonde huid. Maar ook kan ik je helpen met jou energie weer te laten stromen met de reiki behandelingen. Van mijn passie/hobby mijn werk gemaakt met liefde

Behandelingen

In de salon bieden wij verschillende behandelingen aan. Gezichtsbehandelingen en een heerlijke massage en reiki. Om even lekker te ontspannen en je huid (en jezelf) een mooie boost te geven. Wij bieden verschillende huidverbeterende behandeligen aan op gebied van : de-aging, pigment, acnee, huidproblemen alle huidtypes zijn welkom. Ook werk ik met het nieuwste digitale Dermapen 4 microneedling apparaat van dermapenworld. Claire is aangesloten bij de ANBOS branche organisatie. Wimper en wenkbrauw behandelingen of een Elleebana Lash lift behandeling.Hiermee creëer ik een mooie natuurlijke of glamour look bij jou. Geen make-up tijd s’ochtends daardoor langer van je rust genieten. Opstaan en naar bed gaan met een mooie stralende look. Ook kan je bij ons in de salon terecht voor permanente make-up en definitieve laser ontharing. Uitgevoerd door onze expert in permanente make-up Brigitte. en onze laser therapeut Victoria. Zij hebben net als ik al jaren ervaring in hun vakgebied. Eerst een vrijblijvende intake en kennis making inplannen? U bent wel welkom bij ons, neem gerust contact op wij helpen u graag.

Alle informatie over de behandeling en de tarieven zijn terug te vinden op deze site. Zijn er nog vragen of wilt u een afspraak in plannen kunt u contact met mij opnemen of direct online boeken via onderstaande knop.

Mijn Certificaten