Microneedling

Dp Dermaceuticals

Tijdens de behandeling werk ik ook met de productenlijn van Dp Dermaceuticals. Deze producten zijn gemaakt voor professionals en voor thuisgebruik. En geven resultaten die verder gaan dan alleen het huidoppervlak vanwege hun onvoorstelbaar kleine molecuulgrootte. Hierdoor kunnen de DP Dermaceuticals optimaal door de huid opgenomen worden. Dit is tevens ‘s werelds eerste huidverzorgingsassortiment, exclusief ontwikkelt voor Micro Needling behandelingen. Verder blijf ik trainingen en masterclasses volgen om up to dat te blijven. Hieronder vind u een opsomming van indicaties die met deze appratuur en hoogwaardige producten behandeld kunnen worden.

Microneedling met

de Dermapen 4

Trots en blij dat ik deze prachtige huidverbeterende behandeling aan u kan aanbieden bij CCBella. Nieuw Exosomes Therapy. Wij dermapen4 specialisten zijn de eerst binnen de EU die dit nu aan u aanbieden ( lees hier meer over in de derde paragraaf). Deze huid verbeterende behandelingen zijn een effectieve behandelingen voor een tal van indicaties. Voorafgaand van de eerste behandeling bespreken we samen alles goed door. Hiervoor kunt u een intake inplannen daarbij start u met een starterskit t.w.v €129 en deze is afgestemd op uw huidconditie. Tijdens een intake bespreken we uw wensen, uw huidconditie, de behandelingen en het kuurverband. Het is aan te raden dat u alvast start met de de luxe starter kit zodat u alvast went aan de producten die we gebruiken tijdens de behandeling. Wij raden aan om min.10 dagen van te voren met de aanbevolen producten van Dp Dermaceuticals te starten. Daar waar deze veilig zijn getest en de beste resultaten geven in combinatie met de Dermapen4 behandelingen.
Wij raden het LED masker na elke behandeling om het beste resultaat uit uw behandeling te halen. Voor een diepere werking op collageen en elastine aanmaak en nog beter huidherstel. 

Microneedling Exosomes Therapy met

de Dermapen 4

Een revolutie op het gebied van huidverbetering! We gebruiken de jongste puurste menselijke celdeeltjes die uw huid next Level zullen verbeteren.

Deze behandeling wordt uitgevoerd met het krachtige MG Exo-skin ampul serum of Exo-skin.

Het Dp Dermaceuticals MG Collection serum is een krachtige Meso-Glide™ formule gebaseerd op de gepatenteerde ELEVAI Exosomes™ MSC-technologie. Het MG Exo-Skin™ serum levert stamcelgroeifactoren, peptiden en cytokines samen met kalmerende, ondersteunende ingrediënten die zijn ontwikkeld om de resultaten van je behandelingen te verbeteren en een intensieve wederopbouw en versterking van de huidstructuur te bevorderen. Natuurlijke, diervrije formule.​

De DP Dermaceuticals™ MG Exo-Skin™ Dermaceuticals zijn geconcentreerde en verjongende serum met krachtige Exosomes™ en krachtige peptiden, kalmerende cytokines, hydraterend hyaluronzuur en collageen verhogende vitamine C.

Een exosoom is een nano-, extracellulair blaasje dat in cellen wordt aangetroffen, met name in menselijke stamcellen vekregen uit gezonde navelstreng celdeeltjes (wharthon’s jelly) . Ze bevatten de puurste en jongste biomoleculen zoals eiwitten, lipiden en nucleïnezuren en fungeren als boodschappers van stamcellen naar andere cellen.

Zij spelen een vitale rol in intercellulaire communicatie, weefselgenezing, regeneratie en herstel van de huid.

Van exosomen, afgeleid van mesenchymale stamcellen (MSC’s), is aangetoond dat ze:

• gereguleerde wondgenezing bevorderen

• de synthese van collageen en elastine bevorderen

• cellulaire differentiatie ondersteunen

ULTIEME VOORDELEN:

• Maximaal potentieel van huidregeneratie

• Stimuleert natuurlijk celherstel voor een jeugdiger uitziende huid

• Bewezen dat het een ouder wordende huid, pigmentatie en rosacea helpt verminderen

• Van MSC afkomstige exosomen

• Ethisch geproduceerd

• Bevordert een genormaliseerde en jeugdige regeneratie

• Verjongt en verfrist de huid

De behandeling dient altijd uitgevoerd te worden met het thuisgebruik van het Exo-skin serum.

Behandel interval: 4-6 weken (sneller dan de andere dp dermapen4 behandelingen).

Aantal behandelingen: 4-6

Thuis: minimaal 12 weken 2xp.dag exo-skin serum (€299) gebruiken onder de Dp dag en nachtcrème.

Microneedling is geschikt voor

Z

Acne

Z

Littekens

Z

Rosacea

Z

Pigmentatie

Z

Huidveroudering

Z

Teleangiëctasieën

Z

Alopecia

Z

Grove poriën

Wat zijn Dermapen 4-behandelingen

De Dermapen 4 is momenteel wereldwijd het meest geavanceerde Micro Needling apparaat op de markt. De Dermapen 4 behandelingen zijn sneller en veiliger dan elk ander Micro Needling apparaat en zorgen voor de meest optimale behandelresultaten. De Dermapen 4 glijdt over de huid en creëert daarmee miljoenen minuscule kanaaltjes sneller dan andere Micro Needling apparaten. Door deze kanaaltjes kunnen tot wel 80% meer voedingsstoffen dieper in de huid opgenomen worden. De reactie van ons lichaam hierop genereert een natuurlijk herstelproces. Het gevolg is een verhoogde productie van collageen en elastine, evenals een herstructurering en totale verjonging van de huid overal op het lichaam en het gelaat. Deze techniek is ook toepasbaar op moeilijk te bereiken locaties zoals rond de ogen, oogleden, oorlellen, hals, lippen en neus tot grotere gebieden zoals hals en décolleté en bij de buik en benen voor behandeling van bijvoorbeeld striae.

Hoe voelt de behandeling

De nieuwe Dermapen 4 laat zijn concurrenten ver achter zich. Dit is de beste en eerste digitale Micro Needling behandeling op de markt. De Dermapen 4 behandelingen worden minder pijnlijk dan andere microneelding pennen ervaren. Een mooie behandeling en zeker genieten van de verbluffende resultaten.

Hoe bereid ik mijn huid voor op een Dermapen behandeling

Het is belangrijk dat je al op een goede skinroutine zit. Hierbij kan het niet zo zijn dat er producten worden gebruikt waar bijv. parabenen en siliconen inzitten. Zo raad ik op zijn minst 10 dagen van te voren met de aanbevolen producten van Dp Dermaceuticals te starten. Daar waar ik weet dat deze veilig zijn ook in combinatie met de Dermapen4.

Tijdens de behandeling werk ik met de productenlijn van Dp Dermaceuticals. Deze producten zijn gemaakt voor professionals en voor thuisgebruik. En geven resultaten die verder gaan dan alleen het huidoppervlak vanwege hun onvoorstelbaar kleine molecuulgrootte. Hierdoor kunnen de DP Dermaceuticals optimaal door de huid opgenomen worden.

Voor optimale behandelresultaten kunt u thuis ook gebruik maken van de Dp Dermaceuticals die worden geadviseerd na de behandeling. Het Dp Dermaceuticals assortiment is van een medisch niveau met krachtige werkzame stoffen voor antiveroudering, acne, pigment en andere te behandelen huidcondities en werkt tevens als corrigerende huidverzorging en is uiteraard ook uitermate geschikt als uw dagelijkse verzorging. Er is ook een medicinale en ademende SPF factor met eventueel camouflage, dit is een must na de behandeling net als de vitamin rich repair. Dit zijn producten die zorgen voor direct herstel na de behandeling.

Hoofdingrediënten: Veilige hoog werkzame ampullen van DP DERMACEUTICALS

CC Bella - Dermapen LED masker

NIEUW DERMAPEN LED MASKER

Van dit nieuwe LED masker is klinisch bewezen dat het de collageen- en elastine productie stimuleert, waardoor de fijne lijntjes en rimpels zichtbaar worden verminderd, evenals de behandeling van roodheid, vergrote poriën, ongelijkmatige teint, pigmentatie, beschadiging door de zon en een vochtarme huid.

Een behandeling van de Dermapen LED masker laat je huid voller, meer gehydrateerd en verfrist aanvoelen. Deze resultaten verbeteren bij herhaald gebruik en zijn geschikt voor het verjongen van alle huidtypes. Elk LED lampje in dit masker zit op een optimale afstand van je huid en de strategische plaatsing van de LED lampjes zorgt voor maximale lichtdekking. LED therapie bevordert ook de aanmaak van serotonine. Deze van nature in de huid voorkomende stof is essentieel voor een goede nachtrust, algeheel welzijn en gelukgevoel.

Het masker wordt aangebracht na de gehele microneedling behandeling.

Ik voor het eerst deze behandeling gehad en kreeg bij iedere stap uitleg. Ook de nabehandeling wordt goed besproken. Hierdoor viel de behandeling heel erg mee, en kijk ik al uit naar de volgende keer. 

– MAUD –

Het voelde heel vertrouwd en professioneel. Claire, weer bedankt voor het mooie resultaat

– JACQUES –

Tarieven

Microneedling intake consult incl. kennis making behandeling&Gratis starterkit (t.w.v €129) :

€129,-

Volledige gelaat (incl. voorbehandeling : serum Hyla active & Dp Brite, retinal of antioxidant en evt. peeling en Hyla active masker)

€149,95

Volledige gelaat & hals (incl. voorbehandeling: serum Hyla active & Dp Brite, retinal of antioxidant en Hyla active mask)

€164,95

Volledige gelaat, hals & decolleté (incl. voorbehandeling: serum Hyla active & Dp Brite, retinal of antioxidant en Hyla active mask)

€194,95

NIEUW
Het nieuwe LED- makser treatment *

Alleen in combinatie met een dermapen behandeling

€46,50

Strippenkaart kuur van 4 behandelingen: maar liefst €40 korting!!

Volledig gelaatskuur: € 519,80

Volledig gelaat & hals kuur: €619,8

Volledig gelaat, hals & decolleté €739,90

CCBella - microneedling dermapen 4

Meest gestelde vragen

Hoeveel behandelingen worden aangeraden voor verjonging, acné, pigmentatie en bijv. striae?

•Verjonging*: 3-6 behandelingen met intervallen van 6-8 weken

•Acnélittekens: 4-6 behandelingen met intervallen van 6-8 weken

•Pigmentatie: 4-6 behandelingen met intervallen van 2-4 weken

• Striae: 4-8 behandelingen met intervallen van 6-8 weken

*Oppervlakkige huidverjongende behandelingen worden aanbevolen met intervallen van 4 weken.

Hoelang duurt het voordat ik resultaten kan zien?

U ziet normaal gesproken resultaten na de eerste behandeling. Blijvende en duidelijkere resultaten zullen zichtbaar worden na 3 tot 6 behandelingen (met intervallen van 2-8 weken). De toestand van uw huid zal blijven verbeteren gedurende de volgende 6-12 maanden na een reeks behandelingen, vooral wanneer deze gepaard gaat met de aanbevolen verzorging voor en na de behandeling.

Wordt mijn dagelijks leven enige tijd beïnvloed na de behandelingen?

Normaal gesproken niet, maar u kunt wel een rood gezicht hebben gedurende 12-48 uren na de behandeling. Het aanbrengen van de Cover Recover die ik in de salon heb van Dp dermaceuticals zal de huid camoufleren en genezen zodat u onmiddellijk weer uw dagelijkse bezigheden kunt hervatten

Hoe snel na het gebruik van injectables (botox/fillers) kan ik een Dermapen 4 behandeling ondergaan?

Het is belangrijk bij welke huid verbeterende behandeling dan ook dat u min. 2 weken tussen injectables en de behandeling aanhoud. Hoewel er geen bewijs bestaat dat Dermapen 4 behandelingen bepaalde injectables kunnen tegenwerken, is het belangrijk dat u ons het laat weten als u een injectiebehandeling heeft gehad, of van plan bent er een te ondergaan in de nabije toekomst. Hierdoor kan ik u advies geven over wanneer u dan uw behandeling kunt inplannen.