Nieuw Microneedling met de Dermapen 4

Trots en blij dat ik deze prachtige huidverbeterende behandeling aan u kan aanbieden bij CCBella. Deze huid verbeterende behandeling is een effectieve behandeling voor een tal van indicaties. Voorafgaand van de eerste behandeling bespreken we samen alles goed door. Hiervoor kunt u een intake en kennismaking product behandeling inplannen daarbij ontvangt u een Gratis luxe starterskit t.w.v €129 en deze is afgestemd op uw huidconditie. Tijdens deze kennis makingsbehandeling bespreken we een uitgebreide intake door, uw wensen, uw huidconditie, de behandelingen en het kuurverband. Het is aan te raden dat u alvast start met de de luxe starter kit zodat u alvast went aan de producten die we gebruiken tijdens de behandeling. Wij raden aan om min.10 dagen van te voren met de aanbevolen producten van Dp Dermaceuticals te starten. Daar waar deze veilig zijn getest en de beste resultaten geven in combinatie met de Dermapen4 behandelingen.

Tijdens de behandeling werk ik ook met de productenlijn van Dp Dermaceuticals. Deze producten zijn gemaakt voor professionals en voor thuisgebruik. En geven resultaten die verder gaan dan alleen het huidoppervlak vanwege hun onvoorstelbaar kleine molecuulgrootte. Hierdoor kunnen de DP Dermaceuticals optimaal door de huid opgenomen worden. Dit is tevens ‘s werelds eerste huidverzorgingsassortiment, exclusief ontwikkelt voor Micro Needling behandelingen.

Verder blijf ik trainingen en masterclasses volgen om up to dat te blijven. Hieronder vind u een opsomming van indicaties die met deze appratuur en hoogwaardige producten behandeld kunnen worden.

 • • Acne (niet ontstoken)
 • • Littekens
 • • Rosacea
 • • Pigmentatie
 • • Huidveroudering
 • • Teleangiectasia
 • • Alopecia
 • • Grove poriën en nog meer

Wat zijn Dermapen 4-behandelingen

De Dermapen 4 is momenteel wereldwijd het meest geavanceerde Micro Needling apparaat op de markt. De Dermapen 4 behandelingen zijn sneller en veiliger dan elk ander Micro Needling apparaat en zorgen voor de meest optimale behandelresultaten. De Dermapen 4 glijdt over de huid en creëert daarmee miljoenen minuscule kanaaltjes sneller dan andere Micro Needling apparaten. Door deze kanaaltjes kunnen tot wel 80% meer voedingsstoffen dieper in de huid opgenomen worden. De reactie van ons lichaam hierop genereert een natuurlijk herstelproces. Het gevolg is een verhoogde productie van collageen en elastine, evenals een herstructurering en totale verjonging van de huid overal op het lichaam en het gelaat. Deze techniek is ook toepasbaar op moeilijk te bereiken locaties zoals rond de ogen, oogleden, oorlellen, hals, lippen en neus tot grotere gebieden zoals hals en décolleté en bij de buik en benen voor behandeling van bijvoorbeeld striae.

Hoe voelt de behandeling

De nieuwe Dermapen 4 laat zijn concurrenten ver achter zich. Dit is de beste en eerste digitale Micro Needling behandeling op de markt. De Dermapen 4 behandelingen worden minder pijnlijk dan andere microneelding pennen ervaren. Een mooie behandeling en zeker genieten van de verbluffende resultaten.

Hoe bereid ik mijn huid voor op een Dermapen behandeling

Het is belangrijk dat je al op een goede skinroutine zit. Hierbij kan het niet zo zijn dat er producten worden gebruikt waar bijv. parabenen en siliconen inzitten. Zo raad ik op zijn minst 10 dagen van te voren met de aanbevolen producten van Dp Dermaceuticals te starten. Daar waar ik weet dat deze veilig zijn ook in combinatie met de Dermapen4.

Tijdens de behandeling werk ik met de productenlijn van Dp Dermaceuticals. Deze producten zijn gemaakt voor professionals en voor thuisgebruik. En geven resultaten die verder gaan dan alleen het huidoppervlak vanwege hun onvoorstelbaar kleine molecuulgrootte. Hierdoor kunnen de DP Dermaceuticals optimaal door de huid opgenomen worden.

Voor optimale behandelresultaten kunt u thuis ook gebruik maken van de Dp Dermaceuticals die worden geadviseerd na de behandeling. Het Dp Dermaceuticals assortiment is van een medisch niveau met krachtige werkzame stoffen voor antiveroudering, acne, pigment en andere te behandelen huidcondities en werkt tevens als corrigerende huidverzorging en is uiteraard ook uitermate geschikt als uw dagelijkse verzorging. Er is ook een medicinale en ademende SPF factor met eventueel camouflage, dit is een must na de behandeling net als de vitamin rich repair. Dit zijn producten die zorgen voor direct herstel na de behandeling.

Hoofdingrediënten: Veilige hoog werkzame ampullen van DP DERMACEUTICALS

Tarief:

Microneedling intake consult incl. kennis making behandeling&Gratis starterkit (t.w.v €129) : €110

- Volledige gelaat (incl. voorbehandeling : serum Hyla active & Dp Brite, retinal of antioxidant en Hyla active masker) €139,95

- Volledige gelaat & hals (incl. voorbehandeling: serum Hyla active & Dp Brite, retinal of antioxidant en Hyla active mask) €164,95

- Volledige gelaat, hals & decolleté (incl. voorbehandeling: serum Hyla active & Dp Brite, retinal of antioxidant en Hyla active mask) €194,95

Strippenkaart kuur van 4 behandelingen: maar liefst €40 korting!!

Volledig gelaatskuur: € 519,80

Volledig gelaat & hals kuur: €619,8

Volledig gelaat, hals & decolleté €739,90


Hoeveel behandelingen worden aangeraden voor verjonging, acné, pigmentatie en bijv. striae?

 • •Verjonging*: 3-6 behandelingen met intervallen van 6-8 weken
 • •Acnélittekens: 4-6 behandelingen met intervallen van 6-8 weken
 • •Pigmentatie: 4-6 behandelingen met intervallen van 2-4 weken
 • • Striae: 4-8 behandelingen met intervallen van 6-8 weken

*Oppervlakkige huidverjongende behandelingen worden aanbevolen met intervallen van 4 weken.

Hoelang duurt het voordat ik resultaten kan zien?

U ziet normaal gesproken resultaten na de eerste behandeling. Blijvende en duidelijkere resultaten zullen zichtbaar worden na 3 tot 6 behandelingen (met intervallen van 2-8 weken). De toestand van uw huid zal blijven verbeteren gedurende de volgende 6-12 maanden na een reeks behandelingen, vooral wanneer deze gepaard gaat met de aanbevolen verzorging voor en na de behandeling.

Wordt mijn dagelijks leven enige tijd beïnvloed na de behandelingen?

Normaal gesproken niet, maar u kunt wel een rood gezicht hebben gedurende 12-48 uren na de behandeling. Het aanbrengen van de Cover Recover die ik in de salon heb van Dp dermaceuticals zal de huid camoufleren en genezen zodat u onmiddellijk weer uw dagelijkse bezigheden kunt hervatten

Hoe snel na het gebruik van injectables (botox/fillers) kan ik een Dermapen 4 behandeling ondergaan?

Het is belangrijk bij welke huid verbeterende behandeling dan ook dat u min. 2 weken tussen injectables en de behandeling aanhoud. Hoewel er geen bewijs bestaat dat Dermapen 4 behandelingen bepaalde injectables kunnen tegenwerken, is het belangrijk dat u ons het laat weten als u een injectiebehandeling heeft gehad, of van plan bent er een te ondergaan in de nabije toekomst. Hierdoor kan ik u advies geven over wanneer u dan uw behandeling kunt inplannen.