Huwelijk Arrangementen

Bruidsarrangement 01

 • 2x Behandeling Lashextensions naar keuze. Keuze uit One by One lashes of Russian Volume.
 • 1x 100% vitamin C skintreatment
 • 1x 100% vitamin C eye treatment
 • 1x 100% vitamin C hand treatment

Uitleg:

Ik raad aan de eerste behandeling van de lashextensions 3 weken voor de bruiloft te laten plaatsen zodat we er zeker van kunnen zijn dat jij geen allergische reactie hebt op de lijm. Je wilt er natuurlijk zeker van zijn dat je straalt die dag. Max. 72 uur voor jouw Bruiloft plannen we het opvullen van de lashextensions in. Op deze dag zullen wij eerst jouw huid met een 100% vitamin C skin treatment behandelen. Daarbij zit ook het extra Vitamin C eye treatment. Dit is een enorme anti-oxidanten Boost. Deze behandeling egaliseert de huid en trekt zichtbaar fijne rimpels weer strak. De werking van de 100% Baobab vitamine C werkt 72 uur door. Vandaar dat ik adviseer deze behandeling kort op jouw bruiloft te plannen voor een mooie egale huid. Wil je deze behandeling al eerder een keer komen uitproberen kan dat uiteraard ook. Deze is ook los in te boeken. Omdat de ring natuurlijk om jouw vinger wordt geschoven willen we ook jou handen hierin niet vergeten. Een heerlijk vitamine hand masker zal worden toegevoegd aan deze behandeling. Klaar om te Shinen op jou mooie liefdevolle dag.

Tarief arrangement keuze one by one lashes:€255,-

Tarief arrangement keuze volume lashes:€273

Wil je een mooie bruine teint op jouw bruiloft? Dan bieden wij in de salon ook natuurlijke tanningsproducten aan van MARC INBANE. Hiermee creëer je een mooie huidskleur die niet afgeeft.

Wilt u kennis maken of een afspraak inplannen vraag ik u om contact op te nemen met ons

CC Bella - Bruidsarrangement 01
CC Bella - Bruidsarrangement 02

Bruidsarrangement 02

 • 1x Phyto delux relaxing treatment
 • 1x Phyto hand masker
 • 1x 100% vitamin C eye treatment
 • 1x Wenkbrauw shapen
 • 1x Wimpers verven

Uitleg:

Een bruiloft is een heel mooie liefdevolle dag/evenement voor jou en jouw partner. Een bruiloft vergt ook veel voorbereidingen en dit kan ook spanning met zich mee brengen. Hoe fijn is het dan om even een ontspannende beauty dag voor jezelf of partner in te plannen. De Phyto delux relaxing treatment is een ontspannende en huid verbeterende behandeling waar jij even heerlijk in de watten wordt gelegd. We behandelen jouw huid met Kalahari skin care, nummer 1 in hoogwaardig natuurlijke huidverbetering. Wanneer je veel last hebt van onzuiverheden raad ik aan om deze behandeling zeker 2 weken voor de grote dag in te plannen zodat na het reinigen de huid tot rust kan komen. Of je kan van te voren een extra behandeling boeken. Wanneer je huid rustig is en je hebt geen last van acne kan je deze behandeling uiteraard dicht tegen jouw trouwdatum inplannen. Na een heerlijke dubbele reiniging geniet je van een relaxing face and headmassage. Daarna zal ik een masker van verschillende effectieve plantaardige kleien samenstellen op jouw huidconditie. Hierbij zullen we jouw handen, waar die mooie ring omgaat, ook meenemen in het voedende masker. Deze behandeling zal er voor zorgen dat je huid gezuiverd, gehydrateerd en gevoed is met de fijnste plantaardige effectieve ingrediënten, antioxidanten en vitamines. Tijdens deze behandelingen zullen we samen bespreken hoe jij jouw wenkbrauwen geshaped wilt hebben (epileren, hars of touw-techniek). Daarna zullen we jouw wimpers in een mooie diep zwart of diep donkerblauw verven, zodat jij na de bruidsnacht ontwaakt met een mooie oogopslag.

Het verven van uw wimpers maakt het geheel mooi af. Prachtig opstaan of op vakantie gaan met een prachtige zorgeloze look

Wil je een mooie bruine teint op jouw bruiloft? Dan bieden wij in de salon ook natuurlijke tanningsproducten aan van MARC INBANE. Hiermee creëer je een mooie huidskleur die niet afgeeft.

Tarief:€ 174,50 *extra bij boeken wenkbrauw verven €12,50

Bruidsarrangement 03

  • 1x Lashlift
  • 1x Wenkbrauw shapen
  • 1x Lipid rich relaxation treatment
  • 1x Lipid rich hand masker
  • 1x 100% vitamin C eye treatment

Uitleg:

Even ontspannen voor de bruiloft, stralen op jouw bruiloft en op je mooist ontwaken na de huwelijksnacht. Dat klinkt goed! Tijdens deze beauty dag zullen we beginnen met een heerlijke ontspannende en skinboost gezichtsbehandeling. Een behandeling met een heerlijk botanisch geurend masker, rijk aan essentiële vitamines. Geschikt voor alle huidtypes behalve een actieve acne huid. Heb je wel last van acne dan raad ik een andere gezichtsbehandeling behandeling aan. Deze behandeling zal de lipiden laag herstellen en de huid diep hydrateren, zodat jouw huid extra straalt tijdens jullie trouwdag. En laten we de handen ook meenemen in dit diep herstellende masker. Daar gaat immers de mooie ring omheen. Ook zullen we jouw ogen extra aandacht geven! Met een 100% vit. C eye treament waar de huid wordt geëgaliseerd en de fijne lijntjes verdwijnen. De vitamine C, verkregen uit de Baobab vrucht, is de sterkst geteste vitamine C in vergelijking met andere vruchten. Deze zal 72 uur doorwerken, dus die eye boost zou ik dan ook zeker kort op de bruiloft inplannen voor een verjongende en uitgeruste uitstraling. Daarna zullen we jouw wimpers gaan liften met de producten van elleebane lashlift. Een veilige en snelle manier om de wimpers te voorzien van een mooie krul die 6-9 weken blijft zitten. Ook bij deze behandeling is het aan te raden ongeveer 9 weken voor de bruiloft de behandeling al een keer te doen om er zeker van te zijn dat je niet gevoelig bent voor deze producten. Als je al bekend bent met een lashlift hoeft dit natuurlijk niet. De lashlift behandeling is incl. wimpers verven zodat jij ook na jullie feest en de bruidsnacht ontwaakt met een mooie stralende look. Ook zullen we de wenkbrauwen bespreken en in de gewenste vorm shapen.

Tarief vanaf: €199,50 *extra bij boeken wenkbrauw verven €12,50

Wil je een mooie bruine teint op jouw bruiloft? Dan bieden wij in de salon ook natuurlijke tanningsproducten aan van MARC INBANE. Hiermee creëer je een mooie huidskleur die niet afgeeft.

CC Bella - Bruidsarrangement 03
CC Bella - Bruidegom arrangement

Bruidegom

Heren vinden hun weg ook steeds meer naar de beautysalon. En ook jij als bruidegom mag op deze dag niet vergeten worden. Het is ook jou dag! We gaan voor een mooie huidconditie en trouwen met een gehydrateerde verzorgde look.

  • Een dubbele hydraterende reiniging
  • Een enzymbuff om de huid te ontdoen van dode huidschilfers
  • Een hydraterend masker vol met vitaminen die heerlijk en ontspannend in de huid wordt gemasseerd
  • Een speciaal oog masker die ervoor zorgt dat de fijne lijntjes 72 uur zichtbaar verminderen
  • We sluiten af met een passend hoogwaardig serum en een crème afgestemd op jouw huidconditie

Wil je een mooie bruine teint op jouw bruiloft? Dan bieden wij in de salon ook natuurlijke tanningsproducten aan van MARC INBANE. Hiermee creëer je een mooie huidskleur die niet afgeeft.

Tarief: €92,45