Wenkbrauwbehandelingen

Henna Brows

Natuurlijke strakke wenkbrauwen creëer je met Henna. Wil je langer plezier hebben dan gewoon geverfde wenkbrauwen dan is Henna wat voor jou. Dit blijft langer op de wenkbrauwhaartjes zitten. Waar gewone verf al na 1 dag van je huid af is blijft Henna tot 14 dagen en soms zelfs langer op je huid zitten.

De avond na je behandeling is het belangrijk dat je je wenkbrauwen niet schoonmaakt. Gebruik zo min mogelijk water. Producten op Olie basis en scrubs vervagen de henna brow sneller. Vermijd met henna brows zoveel mogelijk de zon en zonnebank ( ik ben zo ie zo geen voorstander van de zonnebank, heel slecht voor de huid). Bij wondjes bij de wenkbrauwen is henna niet aan te raden. Ben je gevoelig of allergisch voor wenkbrauw verf dan raad ik een allergie test aan. Dan kan je dat bijvoorbeeld aanvragen bij een andere behandeling. Ik zal dan tijdens de behandeling een beetje op je pols aanbrengen. Krijg je binnen 48 uur geen reactie, dan kan je deze behandeling inplannen.

Tarief: € 29,95 (prijs is inclusief threading/waxen en epileren)

CC Bella - Henna Brows
CC Bella - Wenkbrauwen verven

Wenkbrauwen verven

Heeft u eigenlijk al pretty good eyebrows van uzelf of heeft u ze wel laten shapen, maar ziet u er niet zo veel van omdat u erg lichte wenkbrauwen heeft? Maak het dan af door uw wenkbrauwen te verven. Door een subtiel tintje te geven aan uw wenkbrauwhaartjes zorg ik al voor een groots en eye-popping effect!

Het verven van uw wimpers maakt het geheel mooi af. Prachtig opstaan of op vakantie gaan met een prachtige zorgeloze look

Tarief: € 15

Wenkbrauw Shaping

Er zijn verschillende manieren om wenkbrauwhaartjes te verwijderen en je wenkbrauwen weer mooi te vormen. Epileren is waarschijnlijk de meest gebruikte manier van shapen van de wenkbrauwen. Is het voor u herkenbaar dat u vaak tot uw schrik te veel weggeplukt hebt bij één wenkbrauw, terwijl de andere er perfect uitziet? Leave it to the professionals! Ik zorg ervoor dat je beide wenkbrauwen er goed uitzien en – vooral belangrijk – op elkaar lijken.

Tarief vanaf: € 15,00

CC Bella - Wenkbrauw Shaping
CC Bella - Threading

Threading

Threading is het epileren met draad of touw. Dit is een Oosterse huidvriendelijke methode van wenkbrauw shaping. De draad is vaak van katoen en met behendige twists epileer je zelfs de donshaartjes die u met een pincet niet te pakken krijgt. Hoe vaker u de threading behandeling herhaalt, hoe dunner de haartjes terugkomen en hoe minder vaak u dus uw brows moet laten shapen! Deze methode is zeker aan te raden voor mensen met een gevoelige huid, omdat er verder geen chemische middelen worden gebruikt die de huid onrustig kunnen maken.

Tarief: € 15,00