Wimperbehandelingen

Lashlift

Lash lifting is een behandeling om de natuurlijke wimpers te krullen zonder het gebruik van wimperextensions of mascara. De Lashlift behandeling is voor dames met korte, lange en rechte wimpers mogelijk.

Zijn de wimpers op natuurlijke wijze niet gepositioneerd zoals u dat wenst? Dan is dit voor jou. Met deze behandeling worden je eigen wimpers op een veilige manier gekruld en geverfd wanneer wenselijk. Resultaat een mooie open en natuurlijke look.

Onze producten zijn vooruitstrevender dan elk ander lash lift systeem op de markt. Met slechts 20 min treatment tijd geeft het de meest geweldige resultaten voor mogelijk 8 tot zelfs 12 weken. Tevens voedt het ook de wimpers zodat ze hun goede conditie behouden.

Tarief: v.a € 50,00

lashlift

One by One Lashes

Bij deze wimpertechniek wordt er op elk natuurlijk wimperhaartje één extension geplaatst. Er wordt een extension geplaatst met de juiste lengte/dikte voor jouw natuurlijk wimpers. Ik kijk goed naar uw eigen wimpers zodat het niet schadelijk wordt voor uw wimpers. De wimperextensions zullen met uw natuurlijke wimperharen mee uitvallen tijdens hun groeicyclus. Doordat u de aanhechting niet ziet zitten en er op elk natuurlijk wimperhaartje één extension wordt geplaatst geeft het een natuurlijk effect.

Iedereen heeft per oog gemiddeld 90 tot 120 eigen wimperharen. And yes, op elk haartje komt één extension! De behandelduur is bij een volledige nieuwe set dan ook zo’n 2 uur en bij een refill behandeling ongeveer 1 uur.

Tarief nieuwe set: € 72

Russian Volume Lashes

Russian Volume lashes Russian Volume lashes. Tegenwoordig niet meer de nieuwste maar zeker de mooiste techniek. Soms wordt het ook wel 2D-6D, 3D of volume wimpers genoemd maar het is allemaal één dezelfde techniek.

Wat ik doe bij deze techniek is het maken van waaiers, deze waaiers worden met de hand gemaakt en zijn dus niet kant- en klaar zoals de welbekende plukjes van vroeger. Bij volume lashes zet ik, naar wens van 2D tot 4D lashes op je eigen wimpers. Ook hier kijk ik eerst zorgvuldig naar uw eigen wimpers en beoordeel ik wat ze kunnen dragen zodat uw eigen wimpers mooi blijven. De sets die ik plaats met deze techniek kunnen zo natuurlijk mogelijk. Dingen die ik achteraf vaak hoor zijn ” wow wat natuurlijk, zijn dit nu je eigen wimpers”. Dit is een compliment. Natuurlijk en toch heel mooi.

Ik gebruik de extensions diktes 0.05, 0.07 of 0.10 mm dik (dit staat niet gelijk aan het gewicht) waardoor het niet te zwaar is voor de natuurlijke wimpers. Deze extensions voelen zachter en lichter aan dan de one by one extensions.

De gemiddelde behandelingsduur voor een nieuwe set is 2 uur. Een refill behandeling duurt gemiddeld 1,5 uur.

Tarief nieuwe set: € 89,50