Honey bush meet&treat skin treatment

Deze treatment is een combinatie van effectieve plant extracten en oliën die een doffe en gedehydrateerde huid voedt. De huid zal er jonger en ultra gehydrateerd uitzien. Deze behandeling bevat een heerlijke gezichtsmassage geschikt voor alle huidtypen. Voordelen: Ultra hydraterend, moisturizing, voedend

Hoofdingrediënten: Rooibosthee-extract, Sheaboter en Kigelia Africana.

Tarief: € 52

Afspraak maken

Acne start treatment

We starten met een intake waar we samen kijken waar de acne vandaan komt en hoe we de acne gaan aanpakken. Deze acne treatment is een combinatie van effectieve plant extracten die de ontstekingen aan pakken inclusief een steriele en effectieve reiniging van de huid. Daarna zullen we samen een behandelplan bespreken en opstellen.

Hoofdingrediënten: Rooibosthee-extract, Thoclor, Kigelia Africana.

Tarief: € 65

Afspraak maken

Lipid rich relaxation skin treatment

De lipid rich relaxation treatment is een heerlijke ontspannende behandeling met een geurend masker met botanische oliën, rijk aan essentiële vetzuren en geschikt voor alle huidtypes met name de droge, vochtarme huidtypes. Het toepassen van de onze rijke en heerlijk geurende producten op de huid geven ondersteuning aan aan huidklachten en bij stress. Deze behandeling is minder geschikt voor de vette en acne gevoelige huidtypes. Het masker is verrijkt met natuurlijke lipiden die de huid diep hydrateren en de natuurlijke barrière van de huid herstellen. Het masker wordt heerlijk zacht ingemasseerd. Incl. relaxing face-head masssage Voordelen: Ultra hydraterend, moisturizing herstelt de natuurlijke huidbarrière.

Hoofdingrediënten: Sheaboter, Jojoba-olie en Rozemarijnolie.

Tarief: € 66,50

Afspraak maken

Vita-gel skin treatment

Verjongende gezichtsbehandeling geschikt voor alle huidtypen ook voor mensen met couperose is dit een mooie behandeling. Minder geschikt voor de gevoelige huid met eczeem en rosacea. Een treatment waarbij een goud ultra revitaliserende, anti-verouderend fruitzuurmasker verrijkt met natuurlijke vochtbindende ingrediënten wordt aangebracht. De combinatie van de ingrediënten heeft een verscheidenheid aan effectieve eigenschappen die de huid zichtbaar gladder maken en zorgt voor een mooie glow. U zult de salon stralend verlaten want het resultaat is te zien. Tijdens de eerste inwerking van het eerste masker zal ik een heerlijke ontspannende hals, nek, decolleté massage geven met de Afrikaanse huidverbeterende en heerlijke geurende massage oliën. Een hoogwaardige natuurlijke behandeling die ondersteuning biedt bij huidverjonging, huidproblemen en stress. Voordelen: Anti-veroudering, ultra verjongend, gladdere huidtextuur, egalere huidteint.

Hoofdingrediënten: Pentapeptide-3, AHA’s, Resurrection Plant.

Tarief: € 65

Afspraak maken

Phytic clay skin treatment

Speciaal geschikt voor de huid met ongewenste pigmentvlekjes/hyperpigmentatie en de onzuivere/acne huid. Het Phytic Clay masker bevat effectieve ingrediënten. De treatment klei versnelt de collageen stimulatie. Voordelen: Collageen stimulatie, egaliseert de huidtint, zuivert de huid, vermindert fijne lijntjes en rimpels, stevigere huid. Een mooie behandeling die ook in de zomer uitgevoerd kan worden om pigment te behandelen

Hoofdingrediënten: Sojaboonextract (fytinezuur), amandelzuur, AHA’s & pH6.

Tarief: € 65

Afspraak maken

Peel-Away treatment

Voor een stralende, zuivere huid. De peel-away treatment is ideaal voor het effectief zuiveren van poriën. Deze behandeling is geschikt voor alle huidtypes behalve de gevoelige huid. Voordelen: Verwijderd dode huidcellen, verwijderd onzuiverheden, verhelderd de huid. Bent u ook op de hoogte dat wij aangesloten zijn bij de ANBOS. Hierdoor kunt u een acne behandeling mits goed verzekerd vergoed krijgen. * Vergoedingen door ziektekostenverzekeraars vinden plaats conform de voorwaarden van de ANBOS. Uiteraard ligt de vergoeding en de hoogte van de vergoeding aan de afgesloten polis van u als cliënt. De precieze voorwaarden voor vergoeding kunt u bij uw zorgverzekeraars opvragen.

Tarief: € 65

Afspraak maken

Phyto delux and relaxing skin treatment

Heerlijke ontspannende en huidverbeterende behandeling. Incl. speciaal hoogwaardig nauurlijk masker op uw huidconditie op maat gemaakt. Geschikt voor alle huidtypen (alleen niet voor de actieve acne huid). Na een dubbele reiniging kunt u heerlijk genieten van een relaxing face and headmassage. Deze massage met de hoogwaardig natuurlijke oliën zullen ondersteuning geven bij ont stressen, hydratatie en ontspanning. Het Phyto compound treatment masker heeft een samenstelling van verschillende effectieve opties van Phyto klei. Verschillende type behandelingsmaskers kunnen worden toegepast tijdens deze behandeling. Voordelen: Botanical clay mask verminderd talg. Honeybush tea powder extract gaat veroudering tegen. Kigilia africana mud ​extract verstevigd de huid.

Hoofdingrediënten: Botanical Clay Mask: Kaolin (ontzwellend), Honeybush Clay: voorkomt celschade, Kigelia Africana Mud: verstevigend, verhelderend.

Tarief: € 79,95

Afspraak maken

Neck & décolleté treatment

Een effectieve anti-veroudering behandeling die verslapping van de huid tegengaat.

 • Reiniging
 • Massage van nek en décolleté
 • Enzyme Face Buff, Tone
 • Vit C Treatment
 • Moisturiser en bescherming
 • Hydrating Facial Mist

Hoofdingrediënten: Vitamine C, Kigelia Africana, Sheaboter.

Tarief: € 22,50 (in combinatie met andere gezichtsbehandeling)

Afspraak maken

AHA+ Glassglow treatment

Een effectieve peeling samengesteld met Betahydroxy&Alphahydroxyzuren. Deze behandeling geeft een boost aan de verjonging van de huid en versnelt oppervlakkige exfoliatie door stimulatie van de celdeling. De huid zal zichtbaar, verfijnd en verjongd uitzien

 • Reiniging
 • Enzyme Face Buff, Toner
 • AHA+ 13%
 • Moisturiser en bescherming
 • Toevoeging het Glassglow home care kit. In combinatie met deze doeltreffende kit behaalt u de maximale voordelen tijdens de nieuwe celdeling van uw huid.

Beide behandeling producten in de home care kit dienen binnen 20 dagen na de Professionele AHA+ Treatment gebruikt te worden. Stap 1 thuis is de Vitamin A Booster met o.a. Retinol een krachtige antioxidant die de huid verjongd en de collageen en elastine synthese verbeterd. Stap 2 De-age leave on mask met o.a. vit. A,C en E en antioxidanten. Een veilig masker die die huid verjongd en reinigd en de huid stralender maakt. En nog 2 extra producten zoals de SPF 40 die heel belahrijk is na een peeling deze is licht en wordt snel geabsorbeerd. En het Phyto-Calm mist rijk aan antioxidanten, vermindert rooheid en ondersteunt de huidbarrièrre.

Tarief AHA+ peeling : €87,50. Tarief: Glassglow kit €185. Tarief samen geen €274,50 maar €249,50

Afspraak maken

De-age peeling treatment

Een effectieve anti-veroudering behandeling. Een behandelingen waar de lijntjes/rimpels worden verminderd en ook zeer goed voor het behandelen van een oneven huid met acne en pigment. Deze facial is alleen te boeken wanneer je al ervaring hebt met Kalahari skincare. Het is raadzaam om minimaal 2 weken van te voren Kalahari producten voor thuis te gebruiken om de huid zo goed mogelijk voor te bereiden en het optimale resultaat in de huidverbetering te kunnen behalen. Deze behandeling geeft in één keer een mooie boost, maar wil je de huid echt gaan verbeteren dan raden wij een kuur aan van zo'n 4-6 behandelingen. De wensen van u worden besproken met de intake en zo kunnen wij een mooi behandelplan opstellen. Bij deze peeling zult u niet/nauwelijks vervellen.

 • Huid analyse en door bespreken peeling
 • Dubbele reiniging, enzym buff, toner
 • De-age 5 peeling
 • Hydraterend en neutraliserend masker
 • Moisteriser, SPF bescherming
 • Thuis advies

Hoofdingrediënten: AHA compound(glycol- en melzuur), Madelic acid(amandelzuur), BHA(salicylzuur).

Tarief: € 87,50

Afspraak maken

Intense peeling treatment

Een effectieve peeling behandeling bij de acne huid, en een oneven, pigment en "stugge" huid. Ook met deze behandeling behandelingen worden lijntjes/rimpels verminderd. Deze facial is alleen te boeken wanneer je al ervarig hebt met Kalahari skincare. Het is raadzaam om minimaal 2 weken van te voren Kalahari producten voor thuis te gebruiken om de huid zo goed mogelijk voor te bereiden en het optimale resultaat in de huidverbetering te kunnen behalen. Deze behandeling geeft in één keer een mooie boost, maar wil je de huid echt gaan verbeteren dan raden wij een kuur aan van zo'n 4-6 behandelingen. De wensen van u worden besproken met de intake en zo kunnen wij een mooi behandelplan opstellen. Na deze behandeling is het mogelijk dat uw huid gaat vervellen.

 • Huid analyse en door bespreken peeling
 • Dubbele reiniging, enzym buff, toner
 • Intense peeling (ph2)
 • Hydraterend neutraliserend masker
 • Moisteriser, SPF bescherming
 • Thuis advies

Hoofdingrediënten: Trichloroacetic acid

Tarief: € 87,50

Afspraak maken

Eye treatment vitamin C

Ultra verstevigende anti-veroudering behandeling voor de oogcontour. Het is een 100% natuurlijke behandeling met na 1x al zichtbaar resultaat.

 • Gaat fijne lijntjes en wallen tegen
 • Reiniging gebied rond de ogen
 • Anti-puffiness Eye Serum
 • Phyto Eye Treatment Vitamin C
 • Koud moddermasker
 • Eyecream
 • Hoofdingrediënten: Vitamine C, Kigelia Africana, Sheaboter.

  Tarief: € 25,95

  Afspraak maken

  Vitamin C skin treatment

  Ultra versterkende anti-veroudering behandeling geschikt voor alle huidtypen. De Vitamine C uit de Baobab vrucht heeft de hoogste vitmanine C percentage dan uit welke vrucht dan ook. Vitamine C boost en verbetert de collageen en elastine regeneratie en dit is veelal al na de eerste behandeling al zichtbaar. Tijdens de eerste inwerking van het eerste masker zal ik een heerlijke ontspannende hals, nek, decolleté massage geven met de Afrikaanse huid verbeterende en heerlijke geurende massage oliën. Een hoogwaardige natuurlijke behandeling die ondersteuning biedt bij huidverjonging, huidproblemen en stress. Voordelen: De huid zal al zichtbaar na één behandeling verstevigen en verjongen, poriën zullen kleiner worden en de huid zal er stralender en jonger uitzien.

  Hoofdingrediënten: Baobab Fytozuur 100%, biologisch L-ascorbine, Vitamine C pH3.

  Tarief: € 69,95

  Afspraak maken

  Cosmetische bindweefsel-cupping massage

  Bindweefselmassage is een speciale techniek die plaats vind in de diepere huidlagen. Bindweefsel zit vol collageen en elastine. Tijdens het verouderen van de huid, wordt er minder collageen en elastine aangemaakt in het bindweefsel. De huid wordt slapper.

  Cosmetische bindweefselmassage verbeterd de huidstructuur en activeert de celvernieuwing, waardoor de huid een jonger aanzien krijgt. Bindweefselmassage is een intensieve massagetechniek, gericht op het herstelvermogen van de huid. Hierbij wordt het volgende gestimuleerd:

  • De celdeling
  • De bloedcirculatie
  • Het zuurstof transsport
  • De huidconditie
  • De huidstofwisseling
  • Functieverbetering van de huid
  • De egaliteit in de huidskleur
  • Versteviging van onderhuidbindweefsel
  • Preventie huidveroudering

  Tijdens een kuur wordt een natuurlijke facelift verkregen en de huid is zichtbaar steviger. De massage heeft een diepe werking, daarom kan de huid de volgende dag wat beurs aanvoelen. Bij een verkleefde huid kan de massage gevoelig zijn. Dit hoeft geen reden te zijn de behandeling niet te doen. De massage kan ook als fijn en ontspannen worden ervaren. Het mooiste resultaat bij een verslapte en gerimpelde huid behalen we met een kuur van 6 wekelijkse massages en daarna met regelmatige herhaling.

  Tarief: € 66,50

  * Vit.C Baobab masker eventueel bij te boeken voor €15

  Afspraak maken

  Phyto enzyme skin treatment

  Geschikt voor alle huidtypen behalve de gevoelige (eczeem en rosacea) en de hypergepigmenteerde huid. Deze enzym peeling behandeling is een zeer effectieve, diep reinigende exfoliërende behandeling met anti-verouderende eigenschappen. De behandelingsgel bevat pompoen enzymen in combinatie met glycoolzuur dit zal er voor zorgen dat je huid straalt en zichtbaar jonger maakt. Voordelen: de age behandeling, diepe exfoliatie (peeling), egaliseert van de huid, gladdere huidtextuur en het werkt verhelderend.

  Hoofdingrediënten: Enzymen uit pompen, papaya en ananas , 10% Glycol pH3,5

  Tarief: € 68,50

  Afspraak maken

  Relaxing Face&Head massage

  Een super ontspannende decolleté, gezicht en hoofdhuidmassage. Even heerlijk ontspannen. Met een heerlijke luxe en voedende massage olie van Kalahari skincare. Wilt u daarbij ook een dubbele reiniging voorafgaand aan de massage dan kant dit ook. Deze is als extra optie bij te boeken. Deze dubbele huid verbeterende reinigen bestaat uit de onderstaande ingrediënten.

  Hoofdingrediënten: Vit.A,C en E, rooibos en een toning lotion met lactic acid en allantoïne voor een verjongende en gehydrateerde huid

  Tarief: v.a. € 25 (25 min)

  Afspraak maken